Harrie Cuppen

Harrie Cuppen, woonachtig in Sint Agatha gemeente Cuijk, geboren in 1959 is zijn carrière begonnen bij ABAB Accountants alwaar hij 15 jaar heeft gewerkt.

In 1996 heeft hij de sprong gewaagd tot zelfstandig ondernemer en is hij begonnen onder de naam: “CupaH Administratieve en Fiscale Dienstverlening”.

Tot en met 2000 in samenwerking met “Accountantskantoor  Arts, Toonen, Boerma” te Nijmegen. Daarna is CupaH een samenwerking aangegaan met “Remie Fiscaal Juridisch Advies Bureau”en “AEC Uden B.V.” beiden gevestigd te Uden. Naar aanleiding van deze samenwerking heeft CupaH zich eveneens gevestigd in Uden, aan de Pannebakkerstraat 12.

Judith Cornelissen

Judith Cornelissen, woonachtig in Sambeek gemeente Boxmeer, geboren in 1977 is in 1995 gestart met de HEAO-Bedrijfseconomie, waarvan ze  in 1999 is afgestudeerd. Aansluitend aan deze opleiding is zij in dienst getreden bij Bol Accountants, alwaar zij gestart is met de opleiding tot certificerend Accountant-Administratieconsulent (afgestudeerd in 2006). De eerste jaren op de RA-afdeling in Boxmeer, de laatste jaren op de AA-afdeling in Venray. Na 7 jaar is zij haar geluk gaan beproeven in het Nijmeegse, bij Berk Accountants, alwaar ze 2 jaar in de functie van opdrachtleider heeft gewerkt. Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest in de accountancy heeft ze  inmiddels de nodige ervaring opgedaan met het samenstellen van jaarrekeningen en andere financiële overzichten, alsmede het opstellen van de diverse fiscale aangiften. In 2008 startte zij onder haar eigen naam haar eigen praktijk voor Administratieve en Fiscale Dienstverlening gevestigd in Sambeek.

Samen verder

Door uitbreiding van het klantenbestand is CupaH in 2010 een samenwerking aangegaan met Judith Cornelissen. Per 1 januari 2011 onder de naam: C & C Administratieve en Fiscale Dienstverlening.

De samenwerking tussen Harrie Cuppen en Judith Cornelissen heeft geresulteerd in een kantoor dat alle financiële diensten voor ondernemers onder één dak kan aanbieden, waardoor wij iedere ondernemer in het Midden en Kleinbedrijf een compleet en passend pakket aan kunnen bieden.

Naast Harrie Cuppen en Judith Cornelissen zijn er nog een tweetal medewerkers in dienst van C & C Administratieve en Fiscale Dienstverlening:

   
Petra Christiaans Tosja Mom
Gespecialiseerd in administratieve verwerking en het samenstellen van jaarrekeningen Gespecialiseerd in administratieve verwerking

Samen met deze medewerkers staat het kantoor garant voor een persoonlijke en flexibele benadering van zaken. Door betrokkenheid te combineren met kennis en kwaliteit is C & C Administratieve en Fiscale Dienstverlening in staat u daadkrachtig te ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke en persoonlijke doelstelling.